Tietopankki Maine Coon rodusta

Tämä nettisivu on tehty kaikille, jotka haluavat oppia uutta Maine Coon rodusta. Löydät paljon tietoa rodusta, terveydestä ja genetiikasta. Jos olet uusi kasvattaja löydät paljon arvokasta tietoa joka auttaa sinua ymmärtämään rodusta ja vastuullisesta kasvattamisesta.

Klikkaa yläpalkin menusta, josta löydät monia otsikoita ja artikkeleita niiden takaa.

Kaikki alkoi eräänä iltana ja tämä ei ollut mitenkään Maine Cooneihin liittyvää, mutta kissoihin yleensä. Kuten sanoin oli myöhäinen ilta, olin väsynyt ja luin ilmoitusta. Ilmoitus oli rekisteröimättömästä mutta rotu Maine Coon kissasta. Hinta oli lähes yhtä suuri kuin rekisteröidystä ja hopea värisestä vielä korkeampi kuin muista väreistä. Olin väsynyt ja vihainen kun aloin vain kirjoittaa mitä mieleeni tuli. Luulisin että pahin särmä lähti, kun olin väsynyt. Ehkä artikkeli olisi ollut vielä hurjempi. Julkaisin sen nettisivuillani ja silloin aloin saada pyyntöjä kasvattajilta. Ensimmäinen taisi olla Ruotsalaisella sivulla ”Cat Status” ja sitten yhdistykset seurasivat ja kysyivät, voisivatko julkaista artikkelia. Minua pyydettiin kirjoittamaan lisää, joten tein niin. Jonkin ajan kuluttua aloin kirjoittaa väreistä. Ja sitten Maine Coon rodusta, josta koitin kirjoittaa mahdollisimman selkeästi asioita. Sitten tein kirjahyllyn kotisivuilleni, jonne kokosin kaikki artikkelit. Lopuksi päädyin tekemään kokonaan oman domainin mainecooneducation.com ja tässä nyt ollaan.

Uuden vuoden aikoihin 2020 sivu sai kokonaan uuden ulkoasun ja on nyt monikielinen. Nyt on helpompi hallita sivustoa ja kääntäjät voivat kääntää artikkeleita omille kielilleen.

facebook like button png logo 3

MaineCoonEducation Facebookissa

fblogga

Ruotsalainen FB sivu pentueille terveystestausten jälkeen

 

Toivotan kaikkea hyvää ja nähdään

//The MaineCoonEducation Team